Poslednje PROROČANSTVO Tarabića govori o KRVOPROLIĆU: Počeće opšti rat, evo kako će se Srbija spasiti

Jovan se poslednji put u medijima oglasio 2012. godine kada je podsetio da originalni rukopis Kremanskog proročanstva nikada nije pronađen

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen You tube

Jovan Tarabić, poslednji potomak čuvenih proroka Miloša i Mitra Tarabića, tvoraca Kremanskog proročanstva, preminuo je 2014. u svom rodnom selu Kremna, u 92. godini života.

On je, citirajući svoje vidovite pretke, ponovio da će Kruševac biti srpska prestonica, Carigrad pravoslavni, a Kosovo srpsko.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Jovan se poslednji put u medijima oglasio 2012. godine kada je podsetio da originalni rukopis Kremanskog proročanstva nikada nije pronađen.

On se, tvrdio je ovaj poslednji potomak velike porodice proroka, nalazi zatvoren u jednoj flaši koja je zazidana u jednoj staroj kući u Užicu.

– Proročanstvo da će svi Srbi stati pod jednu šljivu izmislili su naši neprijatelji, ali su se grdno prevarili jer će Srbija ipak opstati uprkos svim nedaćama – govorio je tada sada pokojni Jovan.

Počeće opšti rat, ali Srbija u tome neće učestvovati, i svi će od Evrope do Amerike žuriti da dođu u našu zemlju da bi pronašli mir i sigurnost. Što se tiče opšteg rata, glavna bitka će se voditi između Rusije i Turske, i to na prostoru nekadašnjeg Carigrada.

– Al‘ naići će čovek s istoka na belom konju i sa plavim očima i kazaće:

“Stoj narode, Bog na nebu, car na zemlji“. Taj čovek biće ruski car koji će osloboditi sve pravoslavne i srpske zemlje – pričao je Jovan Tarabić.

BONUS VIDEO

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (23)

  1. Imam knjiu iz 1982-ge, za sada se sve ostvaruje. Ovog sa Rusima nema, ali rata Rusa sa Turcima i Italjjanima ima. Ostalo će biti svetski građanski rat. Tada je ta knjiga delovala nestvarno, pogotovu opis Francuske... nađite tu knjigu pa komentarišite

    Odgovori

Ostavite komentar