Estrada gubi 160.000 EVRA za DEVET dana zbog otkazanih nastupa: Ovaj pevač je najviše OŠTEĆEN (FOTO)

Objektiv saznaje...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Nakon više od godinu dana pauze, estradni umetnici zakazali su brojne nastupe u Crnoj Gori tokom letnje sezone, ali planovi su im se izjalovili.

Zbog novonastalih kovid-mera, noćni klubovi na Crnogorskom primorju neće raditi od 23. jula do 2. avgusta, pa će brojni pevači zajedno izgubiti blizu 160.000 evra.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

GDE ĆE VAM DUŠA

Iako deluje da je to kratak period, suma koju su naši pevači mogli da zarade za to vreme je vrtoglava! Posao im je nedostajao, kao i publika, te su mnogi na društvenim mrežama objavljivali da će objaviti nove termine nastupa, te da im je krivo zbog obožavalaca koji su planirali dolazak. Ipak, verujemo da sigurno žale i zbog propalih para. Najviše je oštećen Aco Pejović, koji je imao četiri zakazana nastupa, a cena jednog je 12.000 evra. Prati ga kuma Aleksandra Prijović sa dve otkazane tezge, za koje bi uzela po 10.000 evra. Radiša Trajković Đani je ostao bez dve žurke, odnosno 18.000 evra, a istu sumu je trebalo da uzme i Sloba Radanović, ali za tri nastupa. Darko Lazić je ostao bez 14.000 evra za dva nastupa, a Harikejn za 10.000 za dve večeri.

foto:E-Stock/Aleksandar Nalbantjan

SRBIJA IH VADI

Tu je i nekolicina njih sa po jednim nastupom, među kojima su Aca Lukas i Seka Aleksić, čije tezge vrede 10.000 evra, iza njih su Milica Pavlović sa 6.000 evra, Dara Bubamara sa 5.000 evra i Milica Todorović sa 4.000. Naravno, svi pomenuti pevači imaju zakazane nastupe u Srbiji i Bosni i Hercegovini, gde će takođe dobro zaraditi. S druge strane, postoji strah da će mere u Crnoj Gori potrajati mnogo duže, što će značiti još više izgubljenog novca, a taman ih je krenulo…

Piše: EKIPA OBJEKTIVA

OSTATAK OVOG I MNOGE DRUGE TEKSTOVE ČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU 

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar