ISKRENA

Teodora Džehverović otkrila na kakve NEGATIVNE komentare nailazi: Ne znam zašto, posle TOLIKO godina

Ispričala i kako se nosi sa uvredama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/ Časlav Vukojičić

Pevačica Teodora Džehverović konačno ponovo nastupa i ne krije sreću zbog toga, a sada je otkrila kako se oseća, ali i na kakve komentare često nailazi.

-Pomalo sam umorna, ali se ne dam. Godinu dana nismo radili, bilo bi ružno da se sada žalim. Kada uđeš u štos znaš šta te čeka, međutim godinu dana smo odmarali, ali ovo je bio šok kada smo krenuli s nastupima. Nadam se samo da ću izdržati, glas mi je osetljiv, problem je ako glas ne spava, ne postoji. Samo to da izdržim – rekla je ona za Mondo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Na mojim nastupima je uglavnom mlađa publika, oni su iskreniji. Stariji vode računa, izađu kao čisto radi reda… Meni kažu: “Jao, šta ti kao pevaš tu deci od 15 godina!”, ja kažem: “Šta je problem? Kad ste vi izlazili? Niste sa 30, 35 godina”… Na mladima svet ostaje, sa 15 godina se izlazi. Lepo je biti idol mladima – dodala je Teodora.

Kako je istakla, nije joj svejedno kada čuje negativne komentare na svoj račun.

-Ne pravim od sebe žrtvu, ja sam sigurna da svaki pevač prolazi kroz to. Ali neverovatno je da često nailazim na negativne grupe i komentare, ne znam zašto posle toliko godina, kada sam dokazala da sam normalna osoba, da nema skandala i da sam svoju karijeru gradila nastupima. Dela govore umesto mene. Nije svejedno da te neko omalovažava, pljuje i komentariše u negativnom smislu – zaključila je pevačica za pomenuti medij.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Mondo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar