Predsednik Vučić: Odseći ćemo glavu mafiji, zgazićemo narko-bandu, nikad više neće biti jači od države!

Predsednik Vučić je najavio da će država stati na kraj mafiji u Srbiji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/TV Pink

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovaro je večeras na Televiziji Pink na sve napade i optužbe, u emisiji su prikazani i dosad neviđeni snimci i materijali koji govore o brutalnosti kriminalne grupe Veljko Belivuk – Marko Miljković.

Predsednik Vučić je najavio da će država stati na kraj mafiji u Srbiji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Nikada kriminalci neće biti jači od države. Danas kriminalci neće biti jači od države, biće manji od makovog zrna. Srbija se nikada neće vratiti u prošlost. Zgazićemo narko bandu, država će da pobedi, a naše ulice će biti bezbedbne za našu decu – rekao je Vučić.

– Dok sam ja predsednik Srbije strane sile neće upravljati Srbijom – naglasio je Vučić.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. Ako je Tesla toliko "hrvatski", kako tvrdi korisnik potpisan sa "Smiljan", otkud to da su Hrvati, (jer ustaše su bili Hrvati, zar ne, ili su po reviziji istorije ustaše bili Srbi?) pobili tolike Tesle, a neo-ustaše uništile spomenik Nikoli?

    Odgovori
  2. Naši zvaničnici ne bi smeli niti jednom da propuste da istaknu da su članovi mafije koja operiše u Srbiji zapravo došljaci poslati iz Crne Gore da ovde kod nas prave haos.

    Odgovori
  3. Kad se Tesla rodio Srbija nije postajala jer je bila Tursko carstvo, Hrvatska je u Austrougarskoj imala svoju autonomiju i Sabor i bana i zvala se Kraljevina Hrvatska i Slavonija a posle i Trodelna kraljevina Hrvatska imali su i svoje hrvatskougarske kraljeve...problem je u tome šta se to u Srbiji ne sme pisati. Tesla i Smiljani su hrvatski jer je Oluja oduvala plan da budu srpski i. Srbi kad uzmu Evro stavljaju jednu nacrtanu kap-suzu vekovnog srpskog mora, da ga imaju bar na kovanici, jer im ga maestralno izbiše iz glave 95g Toliko je Srbin da je Hrvatima izgradio prvu hidroelektranu u Everopi? Samo ta činjenica je dovoljna da EU zatvori usta Srpskoj banci koja priča o srpskom nasleđu kojeg NEMA, a ne vidi tamo hrvatsko nasleđe...

    Odgovori

Ostavite komentar