Ministar Vulin o napadima na predsednika Vučića: Udaraju tamo gde NAJVIŠE BOLI – na porodicu

Ministar Vulin rekao je da napadi na porodicu predsednika Srbije ne prestaju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Tamara Trajković, ATA images

Ministar odbrane Aleksanar Vulin je bio gost Jutarnjeg programa na TV Pink, gde je govorio o sramnim napadima na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

– Lov na Vučića i članove njegove porodice ne prestaje. Ide se na to da se prikaže lošim čovekom, a udara se tamo gde najviše boli – na porodicu. Svemu o čemu je Belivuk govorio, KRIK je dao na važnosti, rekao je Vulin.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Zamislite da nismo pokazali zverstva koja su činili? Puštaju se izjave Belivuka, i daje mu se važnost krunskog svedoka, a zamislite da nismo pustili? Zna se da je klao ljude svojom rukom, mučili su ljude i uživali u tome. Takav da ima status krunskog svedoka, a da Vučić objašnjava šta je on mislio?

– Belivuk je rekao da sam narkoman i da sam se viđao sa njima, da je kuća u Ritopeku moja. Njima je bitno da upropaste porodicu predsednika Vučića. Jedva se dočekalo da povežu predsednika sa ubicama.

– Pravi mafijaški obračun na ulicama počeo je momenta kada je zamenjen DNK prilikom istrage ubistva na šinama. To je bila crna tačka, tada je krenulo zlo, kaže Vulin. Čovek je mrtav, ostao da leži na šinama, niko ga nije ubio. Nakon toga klanica nije bila daleko.

– Kada je Legija rekao da je švercovao kokain sa Đinđićem, to je bilo u redu? Da li je cela vlada dala ostavku? Ali tada smo Vučić i ja bili opozicija, znali smo da se takve stvari ne rade, da se ne radi protiv svoje zemlje.

– Nisu strašne čak ni ubicine laži, on će pokušati bilo šta, ali da se njegove gadosti prihvataju kao istina, to je strašno

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar