Uprkos važnoj pobedi: Joviću nije lako nakon meča protiv Dunajske Strede, žali za šansama

Crno-beli golom Lazara Markovića savladali Slovake

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Starsport

Fudbaler Partizana Nemanja Jović čestitao je timu na pobedi protiv Dunajske Strede u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Crno-beli su sinoć u Humskoj pobedili slovački tim 1:0 u prvom ovosezonskom meču u Evropi:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Pre svega, čestitam na pobedi momcima koji su od prvog momenta ušli dobro i agresivno u igru. Čestitam ujedno i stručnom štabu i upravi na našoj prvoj pobedi na stadionu i dobrom startu čitave sezone. Krivo mi je, sa druge strane, zbog mnogo propuštenih šansi, jer je moglo da bude mnogo ubedljivije, kako bismo rasterećenije otišli za Slovačku – rekao je Jović za klupski sajt.

Mladi fudbaler kaže da je ostao žal što nije zatresao mrežu.

– Što se mene lično tiče, jako mi je krivo što nisam postigao gol i zahvaljujem se šefu Stanojeviću na rečima podrške i strpljenju koje ima za mene. Nadam se da ću se iskupiti u revanšu. Prvi put igram na našem stadionu, pred našim navijačima i zaista je osećaj fantastičan kad je stadion pun. Naravno, nije pun kapacitet bio moguć, ali je za mene ovo bilo nešto posebno- rekao je Jović.

GOTOVO: Stojković napustio Partizan, karijeru nastavlja u Aziji!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. 1. I zbog Stojketa Uprava napolje 2. mali Jovic je prokockao sve date sanse -mislim da je vec pokazao odreceni limit i da je vreme za Milovanovica !

    Odgovori

Ostavite komentar