S godinama se SMANJUJE, ali ipak postoji lek: Doktor otkriva trik kako možete POVEĆATI muški polni organ

Više ne morate brinuti oko veličine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

S godinama se penis smanjuje, što može zabrinuti mnoge muškarce.

Ako je penis u tridestim godinama dug 15 centimetara, u šezdesetim i sedamdesetima bi mogao biti kraći za čak tri centimetra.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naučnici su potvrdili da se taj deo muškog tela s godinama smanjuje, dok ušne školje rastu dok god živimo.

Prema podacima koje je izneo urolog Irvin Godstein, penis se može smanjiti za tri centimetra kada zađete u šezdesete i sedamdesete godine, ako vam je veličina penisa bila oko 15 centimetara.

U slučaju da imate višak kilograma, to je još jedan razlog zašto bi penis mogao da vam se čini manjim. U tom slučaju nije reč o tome da se penis smanjio prirodno, sam od sebe, već je reč o sakrivanju.

Foto: Shutterstock

Uz to, oblik penisa se može promeniti i kao posledica gomilanja plaka u njegovoj unutrašnjosti, ali u tom slučaju osoba boluje od Pejronijeve bolesti. Penis tada postaje zakrivljen, pa je bilo kakav sekusalni odnos otežan.

Kako starimo, tako i nivo testosterona opada, što može dovesti do promena volumena penisa i testisa. Dolazi do promena na krvnim žilama, poput srterioskleroze, takođe mogu uticati na veličinu zbog smanjenog priliva krvi u kavernozna tela penisa.

Jedan popularni lekar sa Tik – Toka po imenu Edvard Zimerman, koji je poreklom iz Las Vegasa, otkriva ipak da se takve promene kod muškaraca mogu ublažiti.

– Penisi se smanjuju starenjem, baš kao što se smanjuje volumen lica i vrata. Ukratko, ako govorimo o situaciji ispod pojasa, izgubićete centimentre u dužini i obimu penisa – ako ga retko koristite. Ovo je stvarna situaciju koju opisujemo kao “koristi ga ili ga izgubi” – objašnjava doktor.

Pogledajte video:

@dickdocontiktok

#happenis #tiktoklearning #length talking about girth

♬ Happy – Pharrell Williams

On objašnjava da samo od vas zavisi koliko dugo i kako će vas penis služiti. Pri tom, veoma je važno da ne zanemarite činjenicu da su istraživanja pokazala da dobro uposlen penis ujedno znači i manji rizik od karcinoma prostate.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs, zivim.gloria.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar