Iza Lukasove pesme “Lešće” krije se TRAGEDIJA: Dok je peva uvek plače, a evo kome je POSVEĆENA

Pevač Aca Lukas u svojoj knjizi otkrio je nepoznate detalje o tome kako je nastala jedna od njegovih najtužnijih pesama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen

Popularni pevač Aca Lukas u svojoj knjizi otkrio je brojne nepoznate detalje iz svoje bogate karijere i privatnog života, a između ostalog, tom prilikom ispričao je i kako je nastala jedna od njegovih najemotivnijih pesama. Naime, Lukas je otkrio kome je posvetio stihove svoje pesme “Lešće”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Pesma “Lešće” je posvećena mom prijatelju koji je umro od posledica drogiranja i ona je poziv svima da kažu ne drogama. Pesma je nastala 1985. godine i svi iz moje generacije su je znali na Karaburmi i pre nego sam je snimio. Morao sam da snimim i otpevam tu pesmu, jer je neraskividi deo mog života – otkrio je Aca u svojoj biografiji i dodao:

– Iako u mom oku ponekad, dok je pevam, drugi ne primete suzu, moja duša plače. Pesma je inspirisana pričom o devojci sa Karaburbe koja svakodnevno odlazi na groblje “Lešće” i nosi cveće na grob svog umrlog momka. On je umro od posledica drogiranja. Svaki put pre nego otpevam, volim da publici objasnim kome sam je ja posvetio – svom pokojnom prijatelju koji je takođe umro od posledica drogiranja. Nikad nisam hteo da snimim spot za tu spesmu, jer sam znao da bi to bio moj poslednji snimak – priznaje pevač.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar