Valentin Incko OSTVARIO PRETNJU: Nametnuo zakon kojim se kažnjava negiranje genocida u Srebrenici

Ova Odluka stupa na snagu odmah

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen

Valentin Incko, visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini, nametnuo je dopune o Krivičnom zakonu Bosne i Hercegovine kojima se zabranjuje i kažnjava negiranje genocida.

Zakon koji čini sastavni deo ove Odluke stupa na snagu odmah, na privremenoj osnovi sve dok ga Parlamentarna skupština Bosne i Hercegovine ne usvoji u istom obliku, bez izmena i dopuna i bez dodatnih uslova.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ova Odluka stupa na snagu odmah i odmah se objavljuje na službenoj internetskoj stranici Ureda visokog predstavnika i u “Službenom glasniku Bosne i Hercegovine”, piše Informer.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Informer

Komentari (4)

  1. Ti bi, možda, da budeš SV. Valentin ? Pa, može. Stani u red, za sledeću godinu. Sahranili su ih sve, sada. Skupljali s' konca i konopca, kao i svih ovih godina ! Ma, znaš ti to bolje, od svih nas. Eto, srećno ti bilo !

    Odgovori
  2. Moze ovaj gospodin da napise sta god mu padne napamet, papir trpi sve; Moze i da ukine sve Srbe, to bi mu donelo najvece zadovoljstvo Ali, sve vise isplivava istina na videlo. Srpski narod nikada nije nikoga napadao, uvek se samo branio od takvih kao sto je i ovaj gospodin Ponosna srpknja

    Odgovori

Ostavite komentar