ŠTA NAM ZVEZDE SPREMAJU

Vladavina LAVA od 21. jula do 21. avgusta donosi moćan vatreni PREOKRET za ova 3 znaka!

Sledi prava čarolija

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia/Alexey Emelyanov / Alamy / Alamy / Profimedia

Zabavna energija Lava donosi samopouzdanje, nadahnuće i razne prilike u svim područjima života. Saznajte koja 3 znaka Zodijaka očekuje uspeh na svim poljima tokom vladavine Lava – od 21.07. do 21.08.!

Vladavina Lava, odnosno ulazak Sunca u znak Lava, započinje 21. jula i donosi nam pravu vatrenu letnju energiju. Spremni smo da je prihvatimo i otpustimo sve one emocije koje smo proživeli u prethodnih 30 dana tokom vladavine Raka.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Zabavna energija Lava donosi samopouzdanje i nadahnuće, i učiniće sve da budete odvažniji u ostvarenju onoga što želite.

Do 21.08. ćemo imati brojne prilike u raznim područjima života, pa maksimalno iskoristite magiju.

OVAN

Lav raspiruje ljubavnu vatru u vašem životu, dragi Ovnovi. Donosi vam pravu zabavu, ali i romantične iskre koje mogu sve da preokrenu. Pratite svoju intuiciju, dopustite da vas ljubav i strasti osvoje. Ovnovi koji su zauzeti će imati priliku da unesu novi osećaj radosti i inspiracije u svoju vezu.

NAJTAČNIJI horoskop na svetu: Saznajte šta o vama otkriva drevni kalendar MAJA!

RAK

Vladavina Lava ovog meseca donosi veliko povećanje samopouzdanja. Budite spremni da svoje želje stavite na vrh liste prioriteta. Pronalazite dublju vrednost kod osobe koja postajete i razvijate jači osećaj sopstvene vrednosti i zato nemojte izgubiti ovu priliku. Priuštite sebi nešto posebno i luksuzno zbog čega ćete se osećati fantastično. Zaslužili ste da nagradite sebe.

ŠKORPIJA

Sunce u Lavu ovog meseca donosi pravu čaroliju na polju karijere i imidža za vaš znak. Vreme je da zauzmete centralno mesto na poslu. Kolege prepoznaju vašu upornost i talente, pa iskoristite ovu dodatnu pažnju da popravite svoj položaj. Ako budete sigurni u svoje mogućnosti, moguće je da ćete ostvariti velike profesionalne ciljeve.



Izvor: atma.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar