Neverovatno koliko LIČE: O novim fotkama iz kraljevske palate svi pričaju – sličnost je NESTVARNA! (FOTO)

Fotografija je za samo 10 sati skupila gotovo milion lajkova, a mnogi nisu propustili priliku da prokomnetarišu sličnost malog princa sa ocem, ali i još jednom članicom kraljevske porodice

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Prince William Prince William at St John's College for his first day as a full-time Cambridge University student, Britain - 07 Jan 2014, Image: 231889076, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line:
REX / Shutterstock Editorial / Profimedia

Svake godine na rođendan princa Džordža njegova majka Kejt Midlton kamerom ovekoveči svog prvog sina, a potom tu fotografiju podeli i sa javnošću.

Ponosna majka sina je slikala u njihovoj kući u Norfolku i to dok sedi na terenskom vozilu svog pradede Filipa, koji je preminuo u aprilu ove godine. Ovako je na simboličan i dirljiv način Džordž odao počast pokojnom vojvodi od Edinburga.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Džordž je pozirao u teget majici sa narandžastim prugama i teget bermudama i krasio ga je širok osmeh, a nemoguće je ne primetiti koliko dečak podseća na svog oca Vilijama. Što je stariji to više liče, zar ne?

Fotografija je za samo 10 sati skupila gotovo milion lajkova, a mnogi nisu propustili priliku da prokomnetarišu sličnost malog princa sa ocem.

“Izgleda kao otac”, “Koliko samo liči na Vilijama”, “Neverovatno je koliko podseća na svog tatu, ali i na prabaku”, “Sve više i više liči na Vilijama”, samo su neki u moru sličnih komentara.

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar