UŽAS

Komšije Tanje Savić otkrile: Jako je NESREĆNA, decu ne izvodi nigde, PLAŠI se da ih Dušan opet ne odvede

Pevačica i dalje ne moće da se opusti zbog svega što je preživela

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATAImages

Pevačica Tanja Savić nedavno je uspela da vrati sinove Maksima i Đorđa koje je otac pre više od godinu dana odveo u Australiju i od tada ih nije videla.

Kako piše Kurir, ona sada gotovo da ne izlazi iz stana jer je u strahu da joj suprug Dušan ponovo ne otme decu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Tanju znamo još odranije, ona je naša sugrađanka, rođena je tu u selu u blizini Smedereva. Dobra je devojka, ali jako nesrećna zbog svega što joj se desilo. Svaki dan, kada se probudi oko jedan po podne, ona izađe na terasu i javi nam se. Popriča malo s nama, posedi i uđe unutra. Slabo izlazi, decu ne šeta jer se plaši ovog njenog bivšeg. On je ludak koji je rekao da bi ih ponovo oteo i odveo od nje ako bude morao – ispričali su za pomenuti medij radnici koji rade u blizini Tanjine zgrade u Smederevu.

Ipak, jedna komšinica je bila nešto oštrija prema pevačici.

-Iz te kuće stalno se čuje neka buka i vriska. Žao mi je te dece, za ovo vreme jednom sam ih videla napolju. Tad su išli da bace smeće. Vidi se da su ti dečaci zbunjeni, sigurno je da se i ona namučila jer je majka i ne može da joj bude svejedno, ali opet… Treba i ona i taj Dušan da misle na njih, a ne samo na svoje potrebe – rekla je ta žena za Kurir.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar