OBJEKTIV ISTRAŽUJE

Ovde se SKRIVA lažni hirurg Sava: Maser prodao kuću u Batajnici, pa kupio novu na TAJNOJ adresi (FOTO)

Zakucali smo na vrata porodice Knežević

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA Images

Lažni hirurg Sava Knežević i njegova porodica „zgrnuli“ su gotovo 100.000 evra prodajom porodične kuće u Batajnici. Kneževići se sele u rodno mesto majke Danijele, a selidba je zakazana za sredinu sledećeg meseca.

Ekipa Objektiva uhvatila je upravo Danijelu kako užurbano obavlja pripreme za preseljenje. Žena koja je pomagala svom sinu u vođenju „ordinacije” na Terazijama, u kojoj je Sava sakatio ljude tokom intervencija za koje nije imao potrebne kvalifikacije, do sada je bila u dubokoj ilegali, komšije su je retko viđale, za razliku od njenog muža i mlađeg sina.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako saznajemo, Kneževići će se uskoro odseliti u Putince, nadomak Rume, gde je pre izvesnog vremena pronađena sva oprema, medicinski instrumenti kojima je Sava vršio estetske korekcije za koje nije imao dozvole. U želji da dobijemo tačne informacije o tome šta se dešava sa porodicom Knežević i da li je tačno da je njihova kuća prodata, zakucali smo na vrata porodice Knežević.

– Izvolite? Vi ste novinari? Nismo raspoloženi za razgovor – dobacio je sa prozora Savin mlađi brat, zatvorio okno i navukao zavesu.

Foto: Vladimir Milovanovic

Piše: ALEKSA MOMČILOVIĆ

OSTATAK OVE I MNOGE DRUGE AKTUELNOSTI PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 22. JUL

BONUS VIDEO:

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar