Današnje Zvezde su BAHATE: Amar Gile za Objektiv o KOLEGAMA, progovorio i o Sadiku Hasanoviću!

"Znao sam da će Aleksandra Prijović postići veliki uspeh. Uvek sam joj govorio da će biti druga Ceca" - ističe pevač

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Popularni folker Amar Gile Jašarspahić vredno je radio u proteklih godinu dana na novim pesmama, a kao i ostale njegove kolege, nastupaće tokom cele sezone širom regiona.

U razgovoru za Objektiv, Amar se osvrnuo na žiri u „Zvezdama Granda”, na privatni život, kao i razvod, koji mu je teško pao zbog deteta, prenosimo ostatak intervjua:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Veliki si humanitarac, dobijao si brojne nagrade i pravi si primer kako zvezde treba da se ponašaju. Da li misliš da su današnje zvezde bahate?

– Jesu, kako da ne. Ne samo zvezde nego i ljudi generalno. Kad vidim da se neko poliva šampanjcem, dođe mi da povratim. Toga nije bilo nikad, tako da je ovo katastrofa. Što se tiče humanitarnih akcija, uvek sam za to i nastaviću da pomažem ljudima.

Dok je bila u „Zadruzi”, rijaliti učesnica Nataša Radan pričala je da si prevario ženu sa njom. Da li ste bili u šemi ili ne?

– U kakvoj šemi, u slikarstvu? (smeh). Slikala se kod mene u krilu, kao i svaka peta, nigde veze. Znamo svi kakva je ona i šta želi. Preko mene želi samo popularnost, a i Šaka Polumentu je uzimala u usta, a Šako je jedan veliki gospodin, ali eto, nek se bori. Jedan veliki pozdrav za Natašu (smeh).

foto Vlada Sporcic

Da li si verovao da će Aleksandra Prijović postići ovoliki uspeh?

– Jesam, stvarno. Mi smo baš bliski, uvek sam joj govorio da će ona biti druga Ceca. Ona od ženskih pevača ubedljivo najbolje peva i ima hitove i smatram da će još više uspeti.

Šta misliš o Sadiku Hasanoviću, o kome se digla tolika hajka jer je pevao Naseru Oriću?

– To je moj veliki drug. Privatno se družimo. Da pričam o tome ne ide, jer ako ga počnem ili braniti ili napadati, znaš kakvi su ljudi. Taj momak nije iskvaren nimalo. On nije to ni znao, njemu je bilo 11-12 godina i znam da nije imao nikakvu lošu nameru.

Da li misliš da je „Grand produkcija” trebalo da reaguje drugačije?

– Mislim da jeste, jer to je njihov pevač i njihovo dete i smatram da su ga dovoljno upoznali tokom takmičenja. Prenaglili su.

Šta bi bio da nisi pevač?

– Joj, ne znam, studirao sam pravo, ali nikako da ga završim. Dok sam studirao, uvek sam bio sa gitarom, zabave na fakultetu bile su skoro svakodnevne, a ono najosnovnije, fakultet, nije me interesovao. Ne znam, garant bih otišao u Nemačku i bio gastarbajter (smeh).

Na koju bi pesmu u kafani dao sve pare?

– Uh ima ih. Volim sve Tomine pesme, on mi je favorit, volim Sašu Matića, Indiru Radić, njene stare pesme, Dina Dvornika.

Kada si poslednji put zaplakao i zbog čega?

– Davno to beše. Možda kada sam se razvodio jer mi je to teško palo radi sina, što ne provodim vreme sa njim, ali bože moj, prošlo me. Bitno je da sam ja tu za njega i da njemu ne fali ništa. Trebalo mi je malo vremena dok to nisam skontao u glavi, ali sad je bolje. Jak sam ja, ne može mene neko tek tako da natera da plačem, ali kad plačem, znaj da za to postoji veliki razlog.

Piše: Lola Stojanović

Ovu i mnoge druge vesti možete pročitati u današnjem štampanom izdanju lista Objektiv:

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar