LUDILO uzima maha! Borko pričao o “nekonstruktivnom” Kurtiju, a Đilas ga HVALIO na sav glas (VIDEO)

Kontradiktorne izjave Borka Stefanovića i Dragana Đilasa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia/Armend NIMANI / AFP ,Objektiv.rs/Tamara Trajković,EPA/OLIVIER HOSLET

Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović tvrdi da predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću odgovara, kako je naveo, “nekonstruktivni” premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti, a pre samo dve godine lider ove stranke Dragan Đilas je imao samo reči hvale za istog tog Kurtija.

– Vučiću odgovara nekonstruktivni Kurti koji se, na užas svih mogućih zapadnih sagovornika iz EU i Vašingtona, ponaša kao slon u staklarskoj radnji, neprekidno ispostavlja zahteve koji su nemogući da se ispune i jedan narativ i gledanje na prošlost koja je neprihvatljiva – rekao je Stefanović.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Dve godine ranije Đilas, lider stranke kojoj pripada i Borko Stefanović, odgovarajući na pitanje koga od albanskih političara sa KiM vidi kao potencijalnog partnera za pomirenje, odgovorio je:

– Najprincipijalniji je gospodin Kurti, on se zalaže za svoje stavove o samoopredeljenju Kosova, zbog toga je bio u zatvoru jako puno godina – pričao je on pohvalno o Kurtiju.

Nekon ovih kontradiktornih izjava ne preostaje nam da zaključimo ništa drugo nego da ludilo u Đilasovoj stranci uzima maha!

BONUS VIDEOIzvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Borku bi bilo najpametnije da se vrati muzici i onoj njegovoj grupi koja kvače ko patke iskače u mestu kao da preskaču vijaču. Pamet im je tolika. Da nisu ušli u politiku danas bi na buvljaku u N. Sadu prodavali najlon čarape i mamce za ribu. Borko ili Borislave kako su te tvoji krstili ostavi politiku pametnijima, a ti idi tamburaj, ako i to znaš.

    Odgovori

Ostavite komentar