Mama me je zatekla u krevetu sa devojkom, a, zbog JEDNE STVARI, više niko iz porodice ne želi da me vidi

Svi su protiv njih, a on je voli

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Jedan Britanac se požalio na problem koji ima.

“Nikada neću zaboraviti izraz lica moje majke kada me je uhvatila kako imam seks sa rođakom”, napisao je.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

On je poslao pismo psihoterapeutkinji Deidre Sanders i zatražio savet.

“Ona se, neposredno pre lokdauna, udala za 25-godišnjaka i imala je ekstravagantno venčanje sa 200 zvanica, ledenim skulpturama i bendom”, napisao je.

“Moja tetka i ujak su sve platili, pa kad je brak zapao u krizu, nije htela nikome da kaže. Oduvek smo se dobro slagali, pa kada sam je ugledao kako se žesto svađa sa suprugom na parkingu paba, poslao sam joj poruku i pitao je da li je sve okej”, kaže.

“Pitala je da li može da dođe kod mene i ja sam odgovorio da je uvek dobrodošla. Međutim, pojavila se sa koferom i suzama u očima mi je rekla da ga je ostavila. Varao ju je. Ustupio sam joj krevet da prespava. Jedna noć se pretvorila u dve, zatim u tri i na kraju sam se navikao da ona bude tu”, napisao je.

Foto: Shutterstock/ ilustracija

“Ona je kuvarica i tokom slobodnih dana mi kuva fenomenalna jela. Nakon nekog vremena je pomenula da bi trebalo da pronađe stan za sebe. Rekao sam joj da ne ide i da volim kada je tu. Uzeo sam he za ruku, krenula je prema meni i poljubio sam je”, ispričao je ovaj Britanac.

“Osetio sam pravu povezanost. Otišli smo u krevet i samo smo se mazili. Sledeće veče smo se takođe mazili, a onda smo imali seks. Moja mama ima ključ od moje kuće, da bi mogla da proveri da li je sve u redu kada nisam tu. Prošlog vikenda mi je bio rođendan i rođaka i ja smo ujutru vodili ljubav u krevetu. Vrata su se otvorila, a na njima je stajala mama sa punim rukama poklona. Bila je zgrožena. Sada niko iz porodice ne govori sa nama, ali ja volim svoju rođaku. Da li smo prekršili zakon?”, upitao je muškarac.

Foto: MC RBO / Camerapress / Profimedia

“Ne. U Velikoj Britaniji zakon kaže da možete da imate vezu sa rodbinom iz prvog kolena i da čak možete i da se venčate ako želite. Ovakve situacije su često i vrsta porodičnog testa, jer bi oni mogli da smatraju da je ovo slično incestu. Moraćete da odlučite između ova dva, pre nego vaša veza zaista dobije noge. Ako se to bude dogodilo – krenite za njom. Genetsko savetovanje bi moglo da otkloni sve strahove koje vi, ili vaša porodica imate u vezi sa dobijanjem dece. Mama bi mogla da bude u šoku zbog kompromitujuće poze u kojoj vas je videla, bez obzira na to da li je u pitanju vaša rođaka ili neko drugi. Kada se prašina bude slegla, predložite joj da vas, kada ubuduće bude planirala dolazak kod vas, prvo pozove.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar