Šefica mu zbog UPADLJIVOG polnog organa dala otkaz u prodavnici: Neverovatnom osvetom ju je šokirao

Prvo je bio ljut zbog njenog gesta, a onda joj je uzvratio

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Nigerijac Amobi Bajoko (26) iz Ibadana izgubio je posao u najpopularnijem hipermarketu u tom višemilionskom gradu zato što je suviše privlačio žene.

Vest su preneli uticajniji afrički portali navodeći da je Bajoko bio previše privlačan jer je i on morao da nosi propisanu uniformu na poslu koja je, bar što se njega tiče bila premala, piše punchng.com.

Nakon što je šefica hipermarketa dobila nekoliko uznemirujućih poruka od muških mušterija da im devojke i supruge dolaze u prodavnicu samo da bi se divile Amobiju, ona mu je dala otkaz. Prethodno su pojedine žiteljke Ibadana i na društvenim mrežama kačile slike Amobija s posla, na kojima se videlo da mu se polni organ jako ocrtava u uniformi.

Uz to su stavljale i lascivne komentare, koji su takođe došli do uprave hipermarketa.

– Rekla mi je da ne može da me prebaci na neko drugo mesto jer su sva ostala osim onih među mušterijama i rafovima popunjena. Nije se ustručavala da mi kaže da su se muškarci žalili što mi se vidi polni organ u pantalonama koje svi iste nosimo. Nisam mogao da verujem šta mi priča. Zato sam je ismejao po kraju – rekao je Amobi.

Kako bi se osvetio šefici, Amobi je njen lik stavio na papire i potom ih je u stotinama komada oblepio u kraju oko hipermarketima.

– Ifedima se plaši polnih organa! Muškarci, pazite je se – napisao je Amobi na kolaž papiru koji je potom lepio sa prijateljem po kraju.

Šefica Ifedima naravno, videla je poruke već narednog jutra i odmah je uzela sedmodnevno neplaćeno odsustvo dok se ne zaboravi šta se dogodilo sa Amobijem. Neke od mlađih zaposlenih, naterala je da idu po kraju i skidaju plakate sa njenim likom.

Koliko je priča bila neobična i upečatljiva dovoljno govori i to da je bila predmet komentara u nacionalnom dnevniku, a osvanula je i na mnogim portalima u zemlji.

Što se Amobija tiče, on makar za ljubav više ne mora da brine. Od otkaza mu se usijao telefon od zainteresovanih devojaka.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. A gde je fotografija?! Jel da vam verujemo na rec?! Nece moci, mediji izmisljaju razne price bez fotografije ne da se verovati s obzirom koliko lazi i izmisljotina citamo u medijima!

    Odgovori

Ostavite komentar