RETKO GA VIĐAMO

OVO je sin Tome Zdravkovića: Kažu da PODSEĆA na oca, a evo i čime se bavi (FOTO)

Od oca je nasledio i talenat za muziku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/Youtube

Legendarni pevač Toma Zdravković ostaće upamćen po brojnim hitovima koji se i danas rado slušaju, ali i po burnom ljubavnom životu.

On je sa suprugom gordanom dobio sina Aleksandra koji je imao samo 13 godina kada je pevač umro i trebalo mu je dosta vremena da se suoči sa tom činjenicom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Bio mi je šok kada je umro. Znao sam da je bio teško bolestan. On je voleo da uživa u životu – rekao je on jednom prilikom za Alo.

Foto: Youtube/Printscreen/
Dobro Jutro – Jovana & Srđan

-Kod kuće je bio uvek običan čovek. Tek kada sam posle njegove smrti otišao u Kanadu, pa video da moji prijatelji i njihovi roditelji slušaju njegove pesme, tek tada sam zaista počeo da shvatam koliko je važan moj otac i njegove pesme. S druge strane, ja sam živeo s njim dok je pisao, stvarao sve te poznate pesme. Bio sam tu, pored njega, dok još nisu ni postojale – nastavio je on priču.

Aleksandar je u Torontu završio filmsku školu, a ispričao je i čime se danas bavi.

-Radim kao tonac za koncerte, ali imam i svoj studio, u kojem snimam muziku, uglavnom elektronsku. Radim sa mnogim kanadskim umetnicima, reperima, ali snimam i svoje pesme. Menadžer Bane Obradović me nagovara da mu ih dam, možda i nešto objavim. Ipak, nikada nisam hteo da prolazim na prezime, nikada nisam hteo da se poredim sa ocem. Voleo bih da moja muzika prođe isključivo ako je dovoljno dobra, a ne zato što sam Tomin sin – ispričao je Aleksandar za pomenuti medij.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar