KAKVA VEST: Novak Đoković želi dve medalje na Olimpijskim igrama?!

Najverovatnije će igrati i miks dubl

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: AELTC/David Gray / AFP / Profimedia

Ženska teniska reprezentacija Srbije otputovala je danas u Japan na predstojeće Olimpijske igre.

Ženski teniski tim Srbije čine Ivana Jorović, Aleksandra Krunić i Nina Stojanović, a predvodi ih selektor Dušan Vemić. One će se u Tokiju pridružiti selektoru mušku teniske reprezentacije Viktoru Troickom i Miomiru Kecmanoviću, koji su u glavni grad Japana doputovali juče, a naknadno će im se pridružiti i Novak Ðoković.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Stojanović i Jorović nastupaće u pojedinačnoj konkurenciji, dok će Krunić i Stojanović igrati u dublu.

– Ponosna sam što sam deo ovog tima. Ja na put volim da idem sa visokim ciljevima, tako da u dogovoru sa svojim timom zacrtali smo ciljeve. Nadam se najboljim rezultatima – rekla je Ivana Jorović na konferenciji za medije koja je održana na beogradskom aerodromu.

Na svoje prve Olimpijske igre putuje i Nina Stojanović. Najavila je kako ona i najbolji teniser sveta planiraju dubl, kao i da hoće medalju.

– Prvi put idem na Olimpijske igre. To je san svakog sportiste. Daću sve od sebe da Srbiju što bolje predstavim. Igraću singl i dubl sa Aleksandrom Krunić, a najverovatnije i miks dubl sa Novakom Ðokovićem. To bi mi značilo mnogo, i naučila bih dosta od njega, ako budemo imali priliku da igramo zajedno. I nadam se da ću uspeti da donesem bar jednu medalju – rekla je Stojanović.

Foto: PA Images/Alamy/Alamy/Profimedia

Bonus video:

Đoković otkrio tajnu odlaska na Igre: Legendarna Hrvatica mu je pomogla da prelomi

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar