Nisu dobili dete 15 godina, pa su usvojili NJEGA: Svi su zanemeli kada su videli ko će im biti sin

Proslavi je prisustvovalo celo selo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Vijaipal i supruga usvojili su tele, Foto: Times of India

Ne uspevši da zatrudne posle 15 godina braka, par iz jednog indijskog sela u državu Utar Pradeš usvojio je tele kao svog “sina”, nazvavši ga “Laltu baba”.

Vijaipal i Raješvari Devi pozvali su u sredu oko 500 gostiju na simboličan “mundan”, odnosno ritual brijanja glave svom sinu, u ovom slučaju mladom biku.

Deca ga molila da prestane: Pretukao nasmrt suprugu, a onda je dospeo u zatvor gde ga je sačekala KARMA

Par je odveo Laltu babu do svetog mesta na obali reke Gomti, gde je obavljena ceremonija, a sveštenik je takođe dao blagoslov teletu i njegovim “roditeljima”.

Na gozbu koja je održana na svetom mestu prisustvovalo je gotovo celo selo, sa prigodnim poklonima za proslavu koja je tipična za ovaj ritual.

Obeležili su ceremoniju kao da je u pitanju njihov sin, Foto: Times of India

– Laltua sam uvek tretirao kao svog sina. Tele je za nas vezano od rođenja. Laltuova ljubav prema nama je istinska i bezuslovna – rekao je Vijaipal za Times of India.

Komšije seljani najpre su mislili da je u pitanju šala, a kada su ipak uvideli da će tele zaista biti njihov sin, sa zadovoljstvom su se odazvali proslavi.

– Bili smo iznenađeni kada smo vidweli poziv za “mundan”,. Prisustvovalo je mnogo ljudi. Svi smo bili uzbuđeni i srećni zbog naših komšija i njihovog sina – rekao je loklani seljak Ratneš Mišra.

Posle smrti svojih roditelja Vijaipal se osećao usamljeno u svom domu, a njegove dve mlađe sestre su se udale.

Vijaipal sa suprugom Raješvari i “sinom” Laltu babom, Foto: Times of India

Kada se oženio suprugom Raješvari, imali su problem sa začećem i to je trajalo čak 15 godina.

Nakon toga odlučili su se na ovaj čudan potez, tvrdivši da će Laltua tretirati kao svog rođenog sina.

– Kad kravu možemo da prihvatimo kao majku, zašto onda ne bismo i tele kao sina – zaključio je Vijaipal.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. Ma nee, to je super stvar, tele neće da vam traži da mu kupujete markiranu garderobu i slično, a radi bele kuge i pada nataliteta svi mi Srbi bi tako jednog dana mogli da postanemo telići a naši dušmani da nas kače o kuke u kasapnici. Lepo njima lepo nama. Telad su divna stvorenja, hvala tebi Bože.

    Odgovori
  2. E stvarno ste prevazišli sami sebe. O čemu vi pišete? Blago vama i nama sa vama. Kakvo novinarstvo. I ja sam blesav što sam ovo pročitao.

    Odgovori

Ostavite komentar