Deca ga molila da prestane: Pretukao nasmrt suprugu, a onda je dospeo u zatvor gde ga je sačekala KARMA

Nije mogao da se obuzda, želeo je da je što pre vidi mrtvu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/KristyManzanares

Amerikanac Kenet Manzanares (43) pronađen je mrtav u zatvoru na Aljasci, u kojem se nalazio godinu dana posle brutalnog ubistva supruge pred decom.

Porodica Manzanares krenula je prošlog juna na krstarenje na kojem se odigrao zločin. Kenet je pred decom krenuo da tuče Kristin Manazares s kojom ima dve ćerke. Napad se dogodio posle saznanja da ona želi razvod.

Godinu dana skupljali novac da mogu da organizuju venčanje: Gest OVOG gosta šokirao ih je za ceo život

Dok ju je udarao pred decom u kabini, Kenet je vikao da ako Kristi nije s njim “ni sa kim drugim neće biti”, posle čega je uzeo šipku iz kupatila i njom ju je ubio. Potom je odvukao njeno telo do palube u nameri da ga baci u okean, ali su ga u tome sprečili zaposleni na kruzeru.

Drugi putnici na brodu čuli su da se nešto dešava i pozvali su obezbeđenje, s kojim se posle takođe sukobio Kenet. Potom su zaposleni sa kruzera pozvali policiju koja je stigla helikopterom i uhapsila je besnog Keneta Manzanaresa.

Nakon što je dobio 30 godina zatvora, ubica je stigao u zatvor na Aljasci gde su mu pojedini zatvorenici pretili smrću što je nasrnuo na ženu. Kenet je uspevao da odoli pretnjama i godinu dana je preživeo, a onda je preminuo u ćeliji pod sumnjivim okolnostima.

Odbačeno je da se ubio, kao i da je možda bio zaražen koronavirusom. Dok ostali zatvorenici ćute o slučaju, čuvari zatvora su sigurni da je Keneta neko od zatvorenika ubio jer je bio među najomraženijima.

– Dobio je šta mu je bilo namenjeno. Nije smeo da se suprotstavi zahtevu moje ćerke da se razvede od njega. Čim je to želela, a po prirodi je uvek bila mirna i lojalna osoba, znači da je imala razloga. Nisu se na kraju braka dobro slagali. I to krstarenje verovatno je bio pokušaj da se sačuvaju brak i porodica – rekao je Majls Brelten, otac nesrećne Kristi Manzanares.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar