Lekar joj savetovao da kupi ove DVE životinje i uz njih pobedi depresiju: Rezultat ju je zaprepastio

Nije mogla da veruje kada je posle šest meseci konstatovala da joj se dogodila najveća promena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/eveespammed

Britanka Iv Rekler koja poslednjih desetak godina živi u Španiji dugo godina patila je od depresije, iako ima stabilan brak i majka je četvoro dece.

U poslednjoj deceniji bila je na nebrojeno mnogo lekarskih pregleda, pila je bezbroj lekova, ali depresija je nije napuštala. Sve dok nije otišla, više iz radoznalosti, da poseti doktora koji se bavi isceliteljskim uticajem životinja na ljude.

Posle nekoliko pregleda i razgovora kod njega, doktor je savetovao Iv da kupi – zmije. Iako nikada nije bila gadljiva prema reptilima, sama činjenica da bi u kući sa četvoro dece mogle da budu dve zmije, nju je prestravljivala.

Ipak, rešila je da pokuša. Garažu je pretvorila u mesto gde će ih čuvati, tako da deca nemaju, osim ako ne žele, direktan kontakt sa pitonima. Posle nekoliko nedelja početnog “odmeravanja snaga”, Iv se zauvek zbližila sa zmijama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by evespammms (@eveespammed)

I ne samo to – već sada je konstatovala kako od depresije nema ni traga ni glasa.

– Potpuno sam druga žena. Presrećna sam. Psihofizičko stanje mi se stabilizovalo zahvaljujući konstantnom kontaktu sa mojim bračnim parom pitona. Stalno ih mazim, nosam po rukama, a dvoje dece već se naviklo da im isto ugađa. Preostalo dvoje su mi premali da bi imali kontakt sa zmijama – rekla je Iv ponosno pokazavši kako izgleda posle usvojenog saveta od neobičnog doktora.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar