Zvezda rame uz rame sa velikanima: Pogledajte kakvu teretanu imaju fudbaleri srpskog šampiona! (VIDEO)

Prvi put u istoriji Zvezda se može pohvaliti teretanom koja se prostire na približno 300 kvadratnih metara

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: FK Crvena zvezda

Fudbalski klub Crvena zvezda nastavlja da radi na unapređenju uslova za rad prvog tima koji već nekoliko godina u nazad ostvaruje rezultate shodno navijačkim očekivanjima.

Crveno-beli su u tom smislu otišli korak dalje, pohvalili su se najsavremenijim trening centrom prvog tima čija je izgradnja završena, dok je najmodernija teretana već stavljena u funkciju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Objekat izgrađen na 1200 kvadratnih metara omogućiće fudbalerima Crvene zvezde da se u najboljim mogućim uslovima oporavljaju i rade na fizičkoj pripremi.

Prvi put u istoriji Zvezda se može pohvaliti teretanom koja se prostire na približno 300 kvadratnih metara i nalazi u gornjem delu zgrade, a koja je već stavljena u funkciju. Donji deo objekta koji još uvek nije u potpunosti završen je mesto na kome će se nalaziti bazeni, prostorije za oporavak i medicinske tretmane. Po završetku radova u donjem delu zgrade koji će biti završeni za otprilike 45 dana klub će i svečano otvoriti novi centar prvog tima koji se sastoji od nove svlačionice prvog tima, svlačionica i kancelarija za trenerski kadar, fizio-mediko centra za oporavak igrača i najmodernije teretane.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar