Na neobičan način je ZAPROSIO: Mladić u Užicu skočio s mosta i zatražio ruku svoje devojke (VIDEO)

Kada je isplivao, mladić je došao do svoje izabranice koja ga je dočekala zagrljajem i poljupcem

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook/Printscreen

Tradicionalno, 29. po redu, skakanje sa starog železničkog mosta u Užicu održano je danas. Ipak, ovogodišnja manifestacija bila je drugačija od ostalih, budući da je jedan od učesnika odlučio da na neobičan način zaprosi svoju izabranicu.

Mladić je, velepnim skokom, “zatražio ruku” devojke koja ga je sa ushićenjem posmatrala dok izvodi ovu akrobaciju. Dok se pripremao da skoči u reku, iza njega su stajali drugovi koji su nosili natpis “Anđo, udaj se za mene”, javlja Užice-oglasna tabla.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Skok je bio ispraćen ovacijama i oduševljenjem prisutnih. Kada je isplivao, mladić je došao do svoje izabranice koja ga je dočekala zagrljajem i poljupcem, a njen odgvor, sudeći po atmosferi, bio je potvrdan. Uzbuđenom paru su prilazili da čestitaju, što zbog veridbe, što zbog velelepno izvedenog skoka.

Iako je padala kiša, a nebo nad gradom na Đetinji bilo nešto tmurnije nego prethodnih dana, to nije uticalo na pozitivnu atmosferu ovogodišnjeg takmičenja.

Trojici najboljih skakača, na kraju manifestacije, dodedljeni su pehari i nagrade, a priređeno je i slavlje.

Inače, Evald Krnić iz Tuzi kod Podgorice pobednik je 29. Skokova sa Starog železničkog mosta u Užicu.

Krnić je ove godine počeo da se profesionalno bavi skokovima u vodu i pobeda na užičkoj skakaonici mu je izuzetno važna.

– Vreme nas nije poslužilo, kiša je padala sve vreme. Ðetinja nije bila toliko hladna, koliko je voda bila ”tvrda”. Pobeda mi puno znači i drago mi je da je takmičenje prošlo bez povreda i ostalih problema – izjavio je Krnić posle pobede.

On je pobedio u konkurenciji 20 skakača iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, među kojima je bila i jedna devojka Lana Marković iz Kragujevca, koja je već nekoliko puta skakala sa Starog železničkog mosta u Ðetinju.

– Volim ovu skakaonicu i rado se vraćam u Užice. Kod nas postoji uverenje da su skokovi muški sport, ali to je olimpijski sport i u Beogradu ga deca treniraju od malih nogu. Tako sam i ja počela, a kasnije sam nastavila da se bavim visinskim skokovima – izjavila je Markovićeva za Tanjug.

Na 29. Skokovima u vodu sa Starog železničkog mosta drugo mesto zauzeo je Ivan Despotović iz Užica, a treće takođe Užičanin Dragan Milinović.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar