Dosta je bilo ODMORA: Maja Berović o privatnim planovima i NOVOM albumu! (FOTO)

Maja Berović se vratila nastupima, pa otkrila kako se oseća i šta je poželela za svoj nedavni rođendan

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Dušan Petrović

Nakon što se pandemiji Korona virusa bliži kraj, sva velika estradna imena vratila su se svom poslu-nastupima. Tako je i Maja Berović, imala jedan od svojih mnogobrojnih zakazanih nastupa, ovoga puta u Beogradu, pa je za emisiju “Premijera” otvoreno pričala o svojim planovima.

-Jako mi je drago da vas vidim, uželela sam vas se, pravo da vam kažem. I publike i novinara, jedva sam čekala da krenem da nastupam, baš sam srećna – kaže Maja na početku razgovora.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na pitanje kako je proslavila rođendan Maja je rekla:

Provela sam se super, slavila sam u Gracu. Iskrena da budem, nisam imala neke velike želje sem da počnemo normalno da živimo, eto, to su mi bile želje. Do toga je došlo – kaže Maja kroz smeh.

FOTO: printscreen/youtube

Otkrila je i da vredno radi na novom albumu:

Mislim da je odmora bilo dosta, ali, naravno, naći će se tu par dana za malo odmaranja, nekog mora, ja sam letnji čovek, ne mogu ja bez toga, ali više će se raditi. U planu je novi album koji se planira za iduću godinu, tako da sada polako osluškujem pesme i radim na tome, radujem se, jer sam ove godine odmorila što se tiče albuma, ali iduća godina će definitivno biti u znaku novih pesama – otkriva Maja Berovoić u emisiji “Premijera”.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar