Bard odbio Gadafija rečima kako je samo on umeo: Novac iz Libije stigao preko majora, Živa ni da čuje!

Mnogo je voleo Zvezdu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/YouTube/Balkan info

Milan Živadinović preminuo je danas od posledica moždanog udara, koji je doživeo još 4. jula otkada se nalazio u bolnici.

Retko ko zna da je popularni Bard svojevremeno odbio ponudu Gadafija da dođe u Libiju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Odbio sam 250.000 dolara iz Libije, u to vreme me je zvao Gadafi. I doneo je u Beograd lovu preko jednog majora. Nisam hteo, zato što mi je Cvetković rekao: “Majstore, Crvena zvezda je seks, a lova je perverzija.”

Foto: Printscreen/YouTube/Jutarnji Program TV Happy

– Rekoh: “Ja volim seks.” I srećan sam, moja životna želja je bila ispunjena – biti trener Zvezde. Pre toga sam bio trener u mlađim kategorijama, a pre toga sam sa 16 i po godina debitovao kao najveći talenat u istoriji Zvezde, za prvi tim. Dragan Džajić je debitovao protiv Budućnosti, a ja sam bio standardni igrač na Karaburmi. Ja sam bio i kapiten. U 18. godini zaradio sam jednu odvratnu povredu na kičmenom stubu i Džajić me je prestigao, što je ljudski, čestitao sam – izjavio je pre određenog vremena Milan Živadinović.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. alal vera g.zivadinovic u ona vremena kada ste rendali ribicu hanki paldum u hotel leotar trebinje.ko da bese juce licno sam vas sluzio u sobi br 104.gajna kiele vode uvek je morala biti u sobi a tada ste nam otkrili tajnu za vas kisela voda je muska voda kladanj.

    Odgovori

Ostavite komentar