POŽAR u Loznici: Vatra zahvatila opštu bolnicu – izgoreli saniteti, pričinjena OGROMNA materijalna šteta

U toku je uviđaj koji treba da utvrdi kako je došlo do požara u garaži saniteta bolnice

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: E-stock

U požaru koji je noćas oko dva sata posle ponoći izbio u garaži saniteta lozničke Opšte bolnice pričinjena je velika materijalna šteta, ali nije bilo povređenih, potvrđeno je jutros iz ove zdravstvene ustanove.

Loznička vatrogasno-spasilačka jedinica je na lice mesta stigla za pet minuta sa dva vozila i tri vatogasca u momentu kada je gorela krovna konstrukcija garaže i nekoliko vozila. Da bi zauzdali vatru morala su doći još dva vatrogasna vozila sa četiri vatrogasca koji su uspeli da lokalizuju požar.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Vatrogasci su uspeli da iz garaže izvuku dva sanitetska vozila dok su, prema prvim nezvaničnim informacijama oštećeni krov garaže, dva saniteta i jedan automobil. Da je noćas izbio požar potvrdila nam je i Dragana Mitrović, portparol Opšte bolnice.

– Gorela je garaža saniteta Opšte bolnice, pričinjena je velika materijalna šteta i najvažnije je da niko nije nastradao. U toku je uviđaj i tek kada policija završi svoj posao znaćemo više detalja. Najvažnije nam je da niko nije povređen – kazala je jutros ona.

Lice mesta obezbeđuju pripadnici lozničke policije i u toku je uviđaj koji treba da utvrdi kako je došlo do požara u garaži saniteta Opšte bolnice u Loznici.

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar