ISPRIČALA SVE

Suzana Jovanović sa 15 godina pevala pod ŠATOROM, a uzela je toliko BAKŠIŠA da su muzičari zanemeli

Prisetila se svojih muzičkih početaka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images/ Antonio Ahel

Pevačica Suzana Jovanović nedavno se prisetila svojih muzičkih početaka i istakla to da je oduvek vredno radila i štedela kako bi mogla da se bavi pevanjem, te da joj često nije bilo lako.

-Profesor muzičkog je prvi primetio moj talenat. Bila sam najgrlatija i najglasnija u horu, a nakon toga sam krenula i kao solista, ali sa horskom podrškom iza sebe. Stalno sam u školi govorila: “Videćete vi, ja ću biti poznata”. Ne znam ni sama zašto sam to isticala. Sa petnaest godina sam krenula da nastupam po Domovima kulture, igrala sam i u folkloru. Bila sam svestrana, sve što je bilo vezano za muziku ja sam volela – rekla je ona za Grand online.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Jednoga dana komšije su pravile svadbu i pozvali su me da dođem kao gost i da malo pevam. Ja devojčurak, dete, pun šator gostiju, tu su i muzičari i pevačica, a ja sam tad znala samo deset pesama. Odmah sam rekla orkestru da mi niko ništa ne naručuje, jer nisam znala više. Sećam se da sam toliko bakiša uzela da su mi posle muzičari rekli: “Pa zašto smo mi došli ovde?”. Na kraju smo podelili bakšiš i svi su bili oduševljeni. Od tada je sve krenulo što se tiče mog pevačkog poziva – prisetila se Suzana za pomenuti medij.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, GrandOnline

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar