“Za njega je to dođeš, prođeš i ZAVRŠIŠ”: Mirka Vasiljević o Vujadinu i TRUDNOĆI

Glumica čeka četvrto dete

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/M. Rodić

Glumica Mirka Vasiljević godinama uživa u srećnoj vezi sa svojim izabranikom, fudbalerom Vujadinom Savićem, sa kojim ima troje dece. Ona je trenutno opet u drugom stanju, a sada je govorila o tome kako se trenutno oseća i kako njen partner proživljava ovaj period.

– Vujadin moje trudnoće shvata olako. Za njega je to dođeš, prođeš i završiš. Ali pošto mi je najduži porođaj trajao tri sata sa ulaskom u bolnicu, ne zameram mu na takvom ponašanju. S druge strane, ja sam neko ko ne ume da se žali. Trudim se da prihvatim ono što se događa i nastavim dalje. Recimo, četvrta trudnoća propraćena mi je ozbiljnim mučninama, koje su prisutne i dan-danas iako sam u šestom mesecu, ali nateram se da se aktiviram i vrlo brzo zaboravim na sve to, mozak postaje moj saveznik, a ne protivnik – ispričala je Mirka.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Iako će uskoro postati roditelji četvrtog deteta, Vujadin i Mirka se još uvek nisu venčali.

– U ranim dvadesetim godinama, kada sam prvi put ostala u drugom stanju, maštala sam o bajkovitom venčanju. Opterećivala sam se detaljima i stalno Vujadinu govorila kako nemamo vremena za planiranje svadbe. Onda su se dogodile druga i treća trudnoća pa nisam želela da razmišljam da li je bezbedno da ceo dan sa stomakom budem na nogama, skačem i igram i tako se to prolongiralo iz godine u godinu – prisetila se Mirka i dodala:

foto:E-stock/I.Dobricic

– Što sam starija, a evo, zakoračila sam u tridesetu, shvatila sam da je manje više i da je to moje planiranje savršenog venčanja samo gubljenje vremena i novca. Kada sam to nedavno spomenula Vujadinu, jedva je dočekao da prokomentariše kako smo sve to mogli mnogo ranije da obavimo. “Dobro si se setila, ne želim više da čekam. Obično žene mole muškarce da se udaju, a ja tebe pritiskam” kazao mi je.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, Story

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar