Vučić UNIŠTIO Žaklinu Tatalović: Postavila besmisleno pitanje, pa dobila JASAN odgovor (VIDEO)

Ona je pokušala da isprovocira predsednika

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Henri Szwarc / Polaris / Profimedia

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić svojim odgovorom je doslovno uništio Žaklinu Tatalović, novinarku televizije N1, koja se nalazi pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, koja je pokušala da ga isprovocira pitanjem.

Naime, ona je predsednika na krajnje bezobrazan i bahat način pitala zbog čega je juče tokom posete Kladovu zvao ministra Sinišu Malog i dogovorio sa njim da se do kraja godine obezbedi iz budžeta dodatnih devet miliona evra za rekonstrukciju puteva.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Potom je usledio Vučićev odgovor na besmisleno pitanje novinarke:

– Da bismo građanima objasnili, nisam uzimao devet miliona evra za sebe i svoje kompanije. Neću da pominjem nijedno ime pred strancima, to nije moj običaj. Sve što oni rade ja ne radim nikada. Tražio sam devet miliona evra, pitao sam imamo li u budžetu devet miliona evra za put Donji Milanovac-Golubac. Ponosan sam na činjenicu što sam dobio odgovor da imamo i da možemo da izgradimo tih 50 kilometara važnog puta za istok Srbije. To je u skladu sa svakim članom Ustava i zakona. Ja sam zadovoljan kada mi kao primedbe nalazite to da želim da se mešam u razvoj Srbije, da želim da gradim puteve i pruge i da ne želim da se mešam u lično bogaćenje. Nastaviću to isto da radim. Uvek ću se boriti za Srbiju, za njene puteve, pruge, nikada neću ništa uzeti za sebe, već ću se boriti za naš narod – rekao je predsednik.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (6)

  1. Drska i nevaspitana Đilasova štićenica sa N1,ubedili je da biti novinar znači biti bezobrazan...Treba da budeš KLASA u svom zvanju, a pri tom i dovoljno obrazovana i intelektualno jaka da bi mogla da postaviš takvu vrstu pitanja sagovorniku kao što je predsednik! Bolje odustani ili poradi na sebi...

    Odgovori
  2. Novinarka je bila vrlo neprijatna oko pitanja,mislim da svako treba da zna gde mu je mesto i skim se razgovara.Nije ona sa predsednikom Vucicem isla zajedno u vrtic pa da tako razgovara.Ako cemo u EU pojedinci bi trebali da znaju gde uma je mesto!!!

    Odgovori

Ostavite komentar