Celo selo u suzama: Sofija se okliznula i POGINULA dok se slikala iznad vodopada (FOTO)

Bila je omiljena među meštanima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/hike.sofi

Trend influensera širom sveta da zarad lajka, šera i popularnosti rizikuju sopstveni život nikako ne prestaje. Što je najgore, s vremena na vreme sa sobom odnese i poneku žrtvu.

Kao što je to bio slučaj sa influenserkom Sofijom Čeung (32) koja je tragično izgubila život dok je pokušavala da snimi selfi na litici iznad vodopada u blizini Juen Longa u Hongkongu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ?SOPHIA CHEUNG? (@hike.sofi)

Sofija je sa tri prijateljice krenula na izlet u park “Ha Pak Lai” u subotu. Nakon toga, pokušala je da snimi selfi iznad vodopada, kada je izgubila ravnotežu i pala sa stene u provaliju.

Njeni prijatelji su odmah pozvali hitnu pomoć, koja je brzo stigla i odvezla je u bolnicu, ali su odmah konstatovali smrt.

Smrt Sofije Čeung rastužila je sve u rodnom selu Čaj Van, koje je svojim fotografijama proslavila na Instagramu. Zbog toga su je doživljavali kao svog najvećeg ambasadora ikada.

Sofija je često objavljivala fotografije na kojima je pozirala na ivicama strmih litica i govorila je da bi “život bi trebalo da bude zabavan, a ne glup”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ?SOPHIA CHEUNG? (@hike.sofi)

Sofija nije prva koji je stradala dok je snimala selfije. Prošlog januara jedna Indijka je poginula dok se takođe fotografisala u blizini vodopada.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar