“Sloboda, jednakost i bratstvo!” Predsednik Vućič čestitao Makronu nacionalni praznik

- Srbija je povlašćena time što ima pouzdanog partnera kakav je Francuska - istakao je Vučić

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je predsedniku Francuske Emanuelu Makronu čestitku povodom današnjeg nacionalnog praznika.

– Sloboda, jednakost i bratstvo, koje svetkujete 14. jula, neprolazne su vrednosti i svim poštovaocima tih ideala, među kojima je i Republika Srbija, zadatak je da ih očuvaju u savremenom svetu punom izazova – naveo je Vučić u čestitci.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Srbija je povlašćena time što ima pouzdanog partnera kakav je Francuska, kao što sam i ja počastvovan time što ste uvek spremni da čujete naše stavove o različitim pitanjima. Odnos koji, kao čovek i kao lider, imate prema Srbiji, od najvećeg je značaja za nas. Poštovanje prema Srbiji i njenim građanima, koje ste pokazali tokom posete u julu 2019. godine, upisano je, uz našu duboku naklonost, u istoriju srpsko-francuskih odnosa – istakao je Vučić.

– Ostajemo posvećeni jačanju veza sa Francuskom, na osnovama tradicionalnog prijateljstva i proklamovanog strateškog partnerstva, i radujemo se prilici da Vas ponovo ugostimo – navodi se u čestitki predsednika Vučića predsedniku Makronu.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar