Malović: “Đilas sa istom energijom kojom je pljačkao Srbiju treba da riba pločice toaleta u Zabeli”

Ona se oglasila na Instagramu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Vlada Šporčić

Član Predsedništva i predsednik Službe za informisanje Srpske napredne stranke Vladanka Malović oglasila se na Instagramu gde je izjavila da postoji samo jedna stvar u kojoj se slaže sa jednim od najvećih lopova u Srbiji, Draganom Đilasom a to je da i ona nije zadovoljna postupanjem tužilaštva.

Ona je napisala da bi tužilaštvo trebalo da radi svoj posao na osnovu dokaza, a “ni po babu, ni po stričevima, a ni željama tajkuna”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Slažem se u jednom sa najvećim lopovom u Srbiji, Draganom Đilasom – ni ja, kao građanka Srbije, nisam zadovoljna postupanjem tužilaštva.

Uvažena gospoda iz tužilaštva bi valjalo da mnogo efikasnije rade svoj posao, po slovu zakona, na osnovu dokaza, a ni po babu, ni po stričevima, a, vala, ni po željama tajkuna.

Da narod Srbije ovakve kriminalne pojave poput Đilasa ne gleda na pločniku ispred nekog tužilaštva kako drži slovo i vređa inteligenciju svakog normalnog i poštenog u Srbiji, već kako sa istom energijom kojom je pljačkao Srbiju riba pločice toaleta npr. u Zabeli.

Za razliku od ovog nalickanog lopova Đilasa koji u svom skupom odelu danas nešto smatra, primetno nervozan, ja se, eto, moram priznati, ne tresem kao prut kada neko pomene istrage, zatvor, pa mi je prilično smešno kada čujem da ovaj tajkunski gmaz uopšte nešto zahteva od pravosudnih organa Srbije.

Verujem, u svetlu novih okolnosti i obimnih istraga stranih država zbog pranja novca, da će se naš lopov Draganče moliti Bogu da mu država Srbija sudi, i da će mu, zbog otkrivanja njegovog međunarodnog kriminala i kazni koje mu prete, oni toaleti u Zabeli delovati veoma primamljivo.”, napisala je Malović na Instagramu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vladanka (@vladankamalovic)

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar