Topi se ASFALT u Beogradu: Esktremna toplota na Zelenom vencu DEFORMIŠE beton pod prstima (VIDEO)

Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje da će u Srbiji od danas, pa do četvrtka, vladati veoma visoke temperature, ali ovakva ekstremna toplota je sve šokirala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Danas su u Beogradu zabeležene ekstremne vrućine, a prestonicu je pogodio takav tropski talas da je izazvao i deformisanje asfalta! Kako se može primetiti na video snimku koji je „zapalio“ društvene mreže, temperatura doslovno užarenog asfalta je dostigla maksimum, pa je moguće praktično oblikovati ga prstima.

Naime, kako se može uočiti na osnovu sadržaja objavljenog na internetu, na Zelenom vencu u Beogradu anonimna osoba je pokušala da izvede jedan trik, a sudeći po njegovoj reakciji – ni sam nije verovao da će mu nešto ovako poći za rukom. On je, osetivši talas vreline koji „hara“ prestonicom, odlučio da „na svoju ruku“ proveri temepraturu asfalta, pa je udubio prste u užareni beton. Nakon što je povukao prste nazad, na asfaltu su ostali vidljivi duboki otisci.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Podsetimo, Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje da će u Srbiji od danas, pa do četvrtka, vladati veoma visoke temperature, koje će se kretati u rasponu od 35 do 29 stepeni Celzijusa. Ipak, moramo se  složiti, da je ovakvu ekstremnu “žegu” retko ko očekivao.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@mojbeograd_rezerva)

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar