Vin Dizel “ODLEPIO” za srpskom pevačicom? Milica Pavlović otkrila sve o SUSRETU: “Neću lako pasti”

Pevačica niže uspehe u mnogim sverama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Tamara Trajkovic, YouTube/Printscreen

Pevačica Milica Pavlović, pored karijere pevačice i modne kreatorke, oprobala se i kao glumica i to glavne uloge u seriji “Pevačica”, za koju se pisalo da je ekranizacija ubistva pevačice Jelene Marjanović.

Ipak, kreatori serije tvrde da je ona samo inspirisana zločinom koji se dogodio 2016. godine, a Milica je pred kamerama priznala da je imala veliku tremu dok je snimala prvu sezonu serije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Samim kada sam saznala ko stoji iza serije, a to je Gaga Antonijević i Nataša Drakulić i kakva je ekipa, već to je za mene bio teret. Pored toga dobijam i ulogu pevačice, znači u pitanju je glavna uloga i serija će se emitovati na nacionalnoj televiziji i naravno da postoji neka doza odgovornosti – rekla je pevačicva, dodajući da je serija već dobila i drugu sezoni i da će gledaoci imati priliku da je gleda i u nastavku.

Pevačica je pre nekoliko godina izjavila da bi volela da snima vrele scene sa svetski poznatim Vin Dizelom, pa sada ko zna, možda mu je sada sve bliže.

Foto: Vlada Sporcic

– Ma, on će pasti u nesvest kada me vidi u seriji i kako sam ja to odglumila. Angažovaće svoj tim da dođe kako znaju i umeju dođu do mene. Naravno, ja neću pristati na prrvu, mora malo da se potrudi – rekla je kroz smeh Milica Pavlović.

Milica Pavlović ISPRIČALA kroz šta je sve PROLAZILA u životu: Velike zvezde su me udarale laktom!

Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (1)

Ostavite komentar