Jedna NEDOSTAJE, era je GOTOVA: Nova fotografija sa snimanja serije, Keri i Miranda skroz SEDE! (FOTO)

Nastavak popularne serije a fanovi i dalje ne mogu da se naviknu da Samante nema

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: printscreen/instagram

Snimanje nove sezone serije “Seks i Grad” uveliko traje, ono što je fanove najviše poremetilo je što se Kim Katral, popularna Samanta neće pojaviti u nastavku! Iako se svi raduju jer ne mogu da dočekaju nove epizode svima poznatih Keri, Šarlot i Mirande ne mogu još uvek da se naviknu da nema omiljenog im lika, pa ih fotografije sa snimanja nastavka još više iznerviraju i nateraju na lavinu neprijatnih komentara.

I ovoga puta tako je bilo, na oficijalnoj stranici serije pojavila se slika sa tri glumice, i fanovi su automatski izrevoltirani nedostatkom Samante krenuli da nalaze mane preostalim glumicama.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

 

– Ne mogu da se naviknem – , – Era je gotova – , – Gde je Samanta – , samo su neki od komentara ljutih fanova koji nisu prezali ni da se dohvate fizičkog izgleda glumica.

-Mnogo su ostarile-, – Šta je ovo Miranda i Keri su totalno sede – , pisalo je u fotografijama sa snimanja nastavka sitkoma.

 

Credit line: RW/MPI / Capital pictures / Profimedia

Podsetimo, sačekače nas novih deset epizoda pod nazivom ” And just like that ” popularnom frazom Keri Bredšo, a evo šta je i ekipa iza kamere rekla o nastavku.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar