Kristijan odveo Kristinu kod PORODICE: Pevačica upoznala njegovog SINA, a uskoro će i OVU bitnu osobu

Veza rijaliti učesnika postaje ozbiljna

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Vladimir Šporčić

Kristijan Golubović i Kristina Spalević, bivši učesnici rijalitija “Zadruga”, odlučni su u nameri da javnosti pokažu da je njihova veza ozbiljna. Golubović je uvek isticao koliko mu je važna porodica i odnos s decom, a poznato je da je veoma vezan za sina Lazara, pa ne čudi što je on prvi koji se video s Kristinom.

Pre nekoliko dana Kristina je najavila njihov susret, a tom prilikom za Kurir je izjavila da se ne plaši upoznavanja s njim jer su približno godište.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na svom Instagram nalogu Kristina je podelila stori s nemačkim špicem koji pripada Golubovićevom sinu.

– Da vidim ko sme da me dira kad imam ovakvo obezbeđenje – sa smajlijem i emotikonom srca objavila je Spalevićka sliku.

U Kristijanovom životu postoji jedna žena koja igra veoma važnu ulogu, a to je njegova sestra Kristina. Kako je Spalevićeva otkrila, baš je ona sledeća osoba s kojom će je dečko upoznati.

 

– Svi znamo koliko je Kristijanu bitan faktor njegova sestra. Ona je nas podržala, čula sam i da ga je Kristina jako kritikovala kad on pretera u odnosu sa mnom i da mu je govorila da spusti loptu. Često je bila na mojoj strani. Trebalo bi ovih dana i nju da upoznam. Dve Kristine, mislim da će to super proći, ne može da ne bude dobro – rekla je Spalevićka za Kurir.

BONUS VIDEO:



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar