Koju god da nosite, LEPO će vam stajati: Tri boje koje će biti dominantne OVOG leta

Žuta se ponovo vratila na velika vrata

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: - / Wavebreak / Profimedia

Letnja sezona je idealan period da isprobate drečave boje.

Pogotovo ako pocrnite, takve boje će vam sigurno odlično stajati.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nisu lake za kombinovanje sa drugim bojama, ali su baš zbog toga i jedinstvene.

Upečatljivo leto

Ako želite da izgledate potpuno upečatljivo i jedinstveno, onda birajte jače i intenzivnije nijanse. Ovog leta su u prvom planu intenzivne nijanse ružičaste, narandžaste, koralne, zelene i slične boje. Ove boje možete da kombinujete sa neutralnijim nijansama, kao što su krem, bela i slično. Još jedna opcija jeste da kombinujete i same intenzivne boje koje pripadaju suprotnom spektru. Na primer, možete da kombinujete letnju zelenu i intenzivno roze boju.

Foto: dmitrii simakov / Alamy / Alamy / Profimedia

Blago leto

Žuta boja je bila vodeća nijansa u prethodnih nekoliko godina, ali sada je ponovo u modi s tim što trenutno dominiraju nežnije nijanse žute. Možete nositi bledožutu nijansu, boju limuna i pastelnu nijansu. Žuta je odlična boja za kombinovanje sa tamnijim nijansama i odličan je način da istaknete ten.

Komade garderobe u nijansama žute možete nositi u svim prilikama, a garancija su da ćete i ove ljetne sezone imati veoma moderan stajling. Suknja, haljina, pantalone, šorc ili pak asesoari – sasvim je svejedno, sve dok su u blagim nijansama žute boje.

Foto: Denys Kovtun / Alamy / Alamy / Profimedia

Sveže leto

Leto je potpuno nezamislivo bez bar jednog komada garderobe u beloj boji. To je sasvim jasno s obzirom da je bela idealna za kombinovanje sa drugim bojama i da ne privlači sunce. Upravo bela će vam pomoći da na veoma jednostavan način osvežite svoj letni stajling, bez nekog preterano velikog truda.

Foto: Denys Kovtun / Alamy / Alamy / Profimedia

Bela je veoma zahvalna kad su u pitanju poslovne kombinacije, posebno tokom letnjeg perioda – dovoljno je da obučete belu košulju od lana koju ćete kombinovati sa midi suknjom i dobićete poslovni stajling koji je tako jednostavan, a efektan.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, minimagazin.info

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar