Kumila, molila i plakala, a Dejan je uvek bio NASILNIK: Žena kasno shvatila kakvu torturu trpi godinama

Povređena žena je ispričala kako njen partner nije uspeo da iskoreni svoje loše navike, pa je stoga njihovoj ljubavnoj priči došao kraj, a istom prilikom je poslala apel svim ženama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Jedna anonimna ženska osoba podelila je 2018. godine sa javnošću svoju ljubavnu priču i tom prilikom prepričala kroz kakvu je agoniju prošla uzaludno čekajući da se njen partner promeni.

Sudeći po onome što je napisala, njen dragi nije uspeo da iskoreni svoje loše navike, pa je stoga njihovoj priči došao kraj.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Mesecima i godinama sam sedela u prvom redu i gledala njegovu predstavu. Dejan u ulozi alkoholičara, Dejan u ulozi kafanske lude, Dejan u ulozi nasilnika. Razapnite me, volela sam ga. Bila sam spremna da žrtvujem sve da mu pomognem. Kumila, molila, plakala. Trzala se na svaku zvonjavu telefona i svako kucanje na vrata u strahu da mu se nešto desilo – istakla je ona i objasnila šta se takođe, često događalo, te kakve je napore morala da uloži kako bi njihova veza opstala:

– U gluvo doba noći budili su me njegovi prijatelji, da dođem po njega tu i tamo jer je previše pijan, jer se potukao, jer je napravio problem sa policijom. Svoj život sam bacila niz reku. U pokušaju da njemu pomognem, uništila sam sebe. Govorio mi je da će biti bolji, da će me biti vredan. Da on ne može da živi bez mene. Pišem ovo za sve devojke i žene koje sede nad telefonom i strepe. Za sve one koje trpe nasilje, bilo ono fizičko ili psihičko. Odustanite. Nije vredan. Nećete ga popraviti. Samo ćete nepovratno uništiti sebe i vreme koje imate na ovom svetu. Idite, ostavite ga da skonča u svom mraku. A vi budite svoje svetlo – zaključila je.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar