“Aaa, boli, boli!”: Nikola (5) video kako devojka pada sa vozila, pritrčao u pomoć i napravio HIT potez

Povređena devojka je opisala kako je tokom igre u komšiluku doživela malu nezgodu, a tom prilikom u pomoć joj je pritekao simpatični dečak

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija,foto: Shutterstock

Jedna anonimna ženska osoba podelila je svoju ispovest na jednom domaćem sajtu na kojem ljudi svakodnevno dele svoja iskustva i traže savete.

Ona je, naime, opisala kako je tokom igre u komšiluku doživela malu nezgodu, a tom prilikom u pomoć joj je pritekao izvesni Nikola.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Pre par godina igrala sam se sa društvom ispred kuće. Sa nama je bio i tada petogodišnji Nikolica. Ne znam šta mi je bilo, ali uzela sam njegov mali bicikl, da se malo provozam. Papuče su mi dodirivale pod i samo sam čekala kad ću pasti, jer sam inače jako smotana. I krenula ja na put, a staza do puta išla nizbrdo. Zapela sam papučom za kamen i kotrljala se do puta. Raskrvarila sam i ruke i noge – prepričala je ona i potom objasnila epilog situacije:

– Nikolica je prasnuo u plač i vikao, aaaa, boli boli!! Dotrčao do mene, poljubio mi je svaku ranu i rekao: ,,Da jubim da pjođe, kad si tako smotana”. I dan danas kad me vidi poljubi me i kaže mi ,,Ćao smotana” – zaključila je ona.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar