Kasirka iz Srbije IZVREĐALA baku jer ne vidi dobro: Starica briznula u plač, a onda se desio OBRT

Jedna žena je do detalja opisala kakvu scenu je doživela na kasi, kada je neljubazna kasirka napala baku, a pored nje, ovaj potez osudili su i ostali kupci koji su čekali na red

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija,foto: Shutterstock

Jedna žena iz Srbije prepričala je kakvom je neprijatnom događaju prisustvovala u jednom supermarketu. Ona je do detalja opisala kakvu scenu je doživela na kasi, kada je neljubazna kasirka napala baku.

Kako je navela, pored nje, ovaj potez osudili su i ostali kupci koji su čekali na red.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– U samoposluzi sam prisustvovala sceni gde je kasirka ismevala jednu baku, jer ne vidi da se potpiše na listić, nakon plaćanja kreditnom karticom. Baka se postidela i plačnim glasom rekla: “Ionako mi je teško i ni malo mi ne pomaže vaše podsmevanje”, na šta je kasirka odgovorila: “Ne interesuje mene šta tebi (da, tebi!) pomaže ili ne pomaže” – prepričala je ona.

Zatim je dodala kako je kasirka sramno izvređala baku.

– Imaš skoro 100 godina, ne vidiš i meni si došla da oduzimaš vreme. Svi koji smo bili u redu smo kolektivno počeli da ismevamo kasirku, njenu odeću, šminku, frizuru. Eto, čisto da se približno oseti kao ta jadna baka, koja očito nema pomoć i sve mora sama, pa je još budale ismevaju jer ne vidi dobro! – zaključila je žena besno.

BONUS VIDEOIzvor: Objektiv.rs

Komentari (4)

Ostavite komentar