Amerikanac snimao na Adi Ciganliji, pa reportažom ZGROZIO sve: Ušao i na NUDISTIČKI deo kupališta (VIDEO)

Njegov vlog sa Ade Ciganlije traje oko 15 minuta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE/ HEY VERN TRAVELS

Američki bloger Vern Danke već duže vreme nalazi se u Beogradu, koji ga je, kako sam kaže, oduševio.

Međutim, jedan od njegovih snimaka koji je napravio na Adi Ciganliji, podigao je veliku buru u javnosti, pošto je Amerikanac uglavnom snimao devojke po plaži, a u jednom trenutku i ljude na nudističkom delu kupališta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Reč je snimku pod naslovom “Hot bič bodi pak” (vrela tela na Adi), koji je izazvao velike kontroverze zbog načina na koji se Vern ophodio prema devojkama u kupaćim kostimima tokom snimanja vloga.

– Idemo na najvrelije beogradsko kupalište – govori na snimku posle čega su usledili snimci ljudi sa plaže, sa akcentom na devojke u modernim kupaćim kostimima.

On je posebno, čini se, snimao devojke u tanga ili brazilskim kupaćim kostimima, ne vodeći računa da li je devojka koju snima maloletna ili punoletna.

– Imaju mali tramvaj koji ide oko jezera. Košta oko 150 dinara – rekao je, a onda je svoje pratioce pripremio za turu po nudističkom delu jezera.

– Sad ćemo doći do najboljeg dela plaže. Devojke mogu da se skinu i da uživaju. Zar to nije divno? – rekao je, posle čega je ponovio užasnu stvar koju je u nekoliko navrata već radio.

Naime, on je zumirao devojku koja se šetala pešačkim delom staze u jednodelnom brazilskom kupaćem kostimu.

– Ovo je veoma lepo, momci. Veoma lepo – rekao je dok je išao iza anonimne devojke i njene drugarice.

FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE/ HEY VERN TRAVELS

Nakon toga je ušao u nudistički deo Ade, govoreći kako je nudizam stvar ličnog opredeljenja te i da nikome ne želi da sudi.

– Došli smo do kraja plaže. Ovo su vam golaći – rekao je dok je kamerom zumirao ljude koji su se u tom trenutku obnaženi kupali na Adi.

U povratku, Vern je ponovo snimao kupače na Adi, posebno akcentujući devojke, svih godina i uzrasta, od kojih je veliki deo njih, sudeći po izgledu, bio maloletan. Od njegove kamere nisu bili zaštićeni ni oni koju su sedeli u kafićima, ali i oni koji su se nalazili na pedolinama.

Njegov vlog sa Ade Ciganlije traje oko 15 minuta možete POGLEDATI OVDE.

 



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar