“Ministarstvo i vlada da se STIDE”: Mandić i Knežević posetili porodicu Riste koji je ODBRANIO monahinju

Nakon posete porodici Jovanović, Mandić i Knežević su poručili da oni imaju punu podršku i brigu Demokratskog fronta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/TV Pink

Lideri vladajućeg Demokratskog fronta Andrija Mandić i Milan Knežević posetili su danas porodicu Jovanović, čiji je sin Risto na Vidovdan uhapšen na Gazimestanu i poručili da zbog minimiziranja ovog slučaja treba da se stide svi u Crnoj Gori, posebno Ministarstvo spoljnih poslova i vlada.

– Risto Jovanović treba da je ponosan zbog svog čina i odbrane monahinje, i isto tako, na Rista i njegov ljudski i civilizovani postupak su ponosni njegova porodica, prijatelji i svi mi širom srpskih zemalja, koji držimo do tradicionalnih vrednosti i kosovskog zaveta – poručili su Mandić i Knežević.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naveli su da pomenuti resor i vlada danima obmanjuju građane u vezi ovoga slučaja. Podsetili su i da aktuelna vlada još uvek ne želi da povuče odluku o proterivanju ambasadora Srbije Vladimira Božovića, kojeg je bez smislenog razloga, proterao bivši režim DPS-a.

Pritom, istakli su vlada “uredno servisira predstavnike lažne države Kosovo, umesto da prema njemu postupi na nacin koji su zasluzili”.

Ističu da je to samo jedan u seriji “antisrpskih poteza” aktuelne vlade, te da ih to neće pokolebati u borbi za, kako kažu, “svakog našeg čoveka, za odbranu našeg naroda”.

Nakon posete porodici Jovanović, Mandić i Knežević su poručili da oni imaju punu podršku i brigu Demokratskog fronta.

– Svi smo sigurni u jedno – Risto će izdržati i uskoro biti sa svojom porodicom i prijateljima – naveli su Mandić i Knežević.

BONUS VIDEO



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar