Opljačkana blogerka na METI kritika: Nije trebalo OVO da radi, to je mamac za lopove

Korisnici društvenih mreža zameraju Tamari

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pritnscreen/Instagram/Twitter

Blogerka i influenserka Tamara Kalinić opljačkana je krajem prošle nedelje u Parizu. U njen stan u glavnom gradu Francuske upali su lopovi i odneli stvari u vrednosti od oko 300 hiljada evra.

Neki korisnici Tvitera zamerili su Tamari zbog objavljivanja cena svojih torbi i ostalih materijalnih stvari o kojima je govorila putem društvenih mreža, navodeći to kao “mamac za lopove”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Jako mi je žao svakoga kome se na silu otima njegovo i osuđujem sve lopove. Tamari Kalinić zaista nije trebalo da popisuje cene torbi koje ima, to je bukvalno mamac za lopove. Pamet u glavu devojke koje se javno hvalite materijalnim stvarima. Neko uvek prati i posmatra – napisala je jedna korisnica pomenute društvene mreže, a mnogi su se složili sa ovom konstatacijom.

– Ma nisu normalne s tim snimanjem i iznošenjem svake moguće informacije, bukvalno su idealan mamac za lopove! Moraš da živiš totalno van realnosti da ti ne padne na pamet da to može da ti se desi – glasio je još jedan komentar.

Podsetimo, nekretnina Tamare Kalinić nalazi se u blizini Jelisejske palate, a kako piše francuski “Actu 17” lopovi su u stan navodno ušli kroz prozor.

BONUS VIDEO:

 

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar