Elenu je MAJKA ostavila čim se rodila, pa je otac radio 12 sati na građevini – a onda se desio PREOKRET

Ona je istakla da joj je otac sve priuštio, te da mu zbog toga duguje veliku zahvalnost

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija,foto: Shutterstock

Devojka po imenu Elena podelila je 2019. godine svoju ispovest u kojoj je ispričala kakav odnos ima sa svojim ocem.

Ona je, naime, istakla da joj je otac sve priuštio, te da mu zbog toga duguje veliku zahvalnost i da jedino njega ima u životu, budući da ju je majka ostavila čim se rodila.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Otac mi je priuštio studiranje na Medicinskom univerzitetu u Beču, kupio mi stan, obezbedio sve. Kaže da sam ja njegova mezimica i da nikada neće da mi fali mama koja nas je ostavila čim sam se ja rodila. Mi živimo sami i nikada nam niko nije pružio bilo kakvu pomoć. Sve je on sam stvorio. Radio je u Parizu, na građevini 12 sati dnevno, sedam dana u nedelji i tako 8 godina, dok nije sakupio dovoljno novca da otvori svoju građevinsku firmu – napisala je ona i potom otkrila kako izgleda njihov trenutni život:

– Sada živimo u Beču, i Beogradu. Kako kada, zbog posla i mog fakulteta. Svi mu se dive, jer retko koji muškarac bi podigao sam dete sa 23 godine. Baku i deku nemam, poginuli su mladi, sa mamine strane, da ne čujem za njih. Nema braću, nema sestre. U bukvalnom smislu nema nikog, samo mene! Volim ga previše na ovome svetu, i skoro me je tako raznežio kada mi je rekao, “Elena, sviđa mi se jedna gospođica. Šta misliš? Da je pitam da izađemo?” Bila sam presrećna u tom trenutku. Samo želim da moj tata bude najsrećniji na svetu i da mu ništa ne fali – zaključila je ona.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar