“Šta je, nećeš CRĆI za 200 dinara?!”: Danica (29) ušla u butik u Nišu, pa doživela SRAMNU scenu

Ona nije ni slutila da će prilikom kupovine sa svojom koleginicom doživeti takvu neprijatnost

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija,foto: Losevsky Pavel / Alamy / Alamy / Profimedia,Shutterstock

Marija J. (29) podelila je za Objektiv.rs svoju ispovest u kojoj je otkrila kakvu je neprijatnu situaciju doživela pre nekoliko godina prilikom kupovine u jednom butiku jeftinije robe.

Naime, Marija i njena koleginica Danica (29) su nakon obaveza koje su imale na fakultetu odlučile da posete nekoliko radnji sa odećom i aksesoarima, ali nisu slutile da će doživeti takvu neprijatnost.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.r

– Danica i ja smo tog dana kao i uobičajeno bile na fakultetu i odlučile smo da nakon predavanja pronađemo nekoliko potrebnih stvarčica. Danica je tražila neku veću torbu, ukoliko se dobro sećam, a ja sam htela da pronađem minđuše. I tako smo nas dve krenule u šoping – započinje Marija svoju ispovest i potom objašnjava dalji rasplet situacije:

– Negde na pola puta zastale smo i ušle u jedan jeftiniji butik da pogledamo ponudu. Odmah u startu Danica je videla ogromnu kartonsku kutiju u kojoj su bile smeštene torbe upakovane u providne celefane. Sećam se da je na kutiji pisala cena koja je iznosila 200 dinara. I moja Dana priđe toj kutiji i, verovatno skeptična zbog cene, poče da pregleda svaku torbu, jednu po jedu, kako bi videla da li su oštećene ili  su u redu. Na to, dolazi drzak prodavac koji joj u sekundi odbrusi – Šta je, nećeš crći za 200 dinara?! – priča Marija, ali tu nije bio kraj:

– Nas dve smo bile u šoku, kakvo je to nepoštovanje. A Danica nije ostala uzdržana i odgovorila mu je pošteno: Pa mojih su 200 dinara! Odmah nakon toga nas dve smo izašle iz prodavnice i nastavila dalje. Jako neprijatna scena – zaključila je ona.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Meni se desilo skoro da kupujem u prodavnici kućne hemije i gazdarica živčani što mora da mi vrati kusur od 100 din (dala sam 500). Onda ulaze neke 2 žene i valjda nas je bilo više nego što treba i ona kaže "Ja ne znam zašto vas sve Bog uopšte drži na zemlji". Sremski Karlovci, blizu benzinske pumpe.

    Odgovori

Ostavite komentar