Za ovu TAJNU malo ko zna: Boba Živojinović se viđao sa PRINCEZOM Dajanom!

Na vrhuncu karijere teniser je upoznao princezu od Velsa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA/GERRY PENNY, Screenshot/Instagram

Ovih dana, čak 24 godine nakon smrti lejdi Dajane i dalje se priča o njoj i javnost ne prestaje da intrigira njen život.

Na jučerašnji datum princeza od Velsa napunila bi 60. godina, da nije tragično poginula u saobraćajnoj nesreći.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Međutim malo ko zna da je Boba Živojinović, sadašnji muž Lepe Brene, nekadašnji teniser, upoznao princezu Dajanu, koja je nakon toga često dolazila na njegove mečeve, prema navodima beogradskih medija.

– Nedelju dana pre „Vimbldona“ 1987. godine održan je humanitarni meč pod njenim pokroviteljstvom. Bio sam jedan od učesnika, pored još nekoliko poznatih tenisera. Tada sam upoznao Ledi Dajanu. U prvom razgovoru pitala me je da li sam ja onaj teniser koji ima najjači servis. Navijala je za mene sa tribina, iako je kraljevska porodica imala VIP ložu. Velika je stvar kad na meč dođe da te bodri osoba poput nje. – rekao je Boba pre par godina.

Foto: Screenshot/Instagram

– Bila je predivna žena, njena veličina bila je u tome što je normalno komunicirala sa svima. Naši dugački razgovori svodili su se na priče o svakodnevnim stvarima i našoj deci. Filip je godište njenog mlađeg sina Harija, pa su nam uglavnom to bile teme. Filip ju je i upoznao. Kada sam mu rekao da je to princeza, ništa mu nije bilo jasno. On je, kao svako dete, princeze zamišljao poput likova iz bajki, u dugačkim raskošnim haljinama – objasnio je Boba, i dodao da je ponosan što je poznavao takvu ženu.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (1)

Ostavite komentar