REVOLTIRANA

Oglasila se Milica kojoj je Kristijan obećao BUBREG: LAŽ je da me je zvao, ne odgovara mi ni na poruku

Istakla je da joj život visi o koncu i da nema vremena za čekanje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/ Časlav Vukojičić

Bivši zadrugar Kristijan Golubović danas je sve pozitivno iznenadio kada je rekao da želi da donira bubreg Milici Adamović koja je juče apelovala da joj se pomogne.

Naime, njoj lekari prognoziraju još šest meseci života ukoliko se hitno ne nađe donor, s obzirom na to da joj je levi bubreg odsranjen, a desni radi na svega 10 odsto.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Milica se sada oglasila i rekla da se iskreno ponadala kada je videla Kristijanovu objavu, ali da je on nije kontaktirao, niti joj je odgovorio na poruku koju mu je poslala.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Adamovic (@milica.adamovic91)

-Laž je da me je Kristijan pozvao da mi donira organ. Zapravo, on je mene samo tagovao u snimku, a na moju poruku nije odgovorio tri sata. Sramotno je ako ovo radi zarad publiciteta, jer meni život visi o koncu. To što on radi zaista nije u redu – rekla je ona za Kurir.

-Niko ga nije terao na to. Doniranje organa je slobodna volja. Da mi neko donira bubreg pomogao bi mi da preživim, a ovako imam samo prognozu lekara da ću živeti još šest meseci ako mi se ne javi neki potencijalni donor. To je nešto što nije za šalu, niti korišćenje publiciteta – sodala je Milica za pomenuti medij.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (2)

  1. Prognoza 6 meseci. Pa uključite dijalizu, pa će prognoza biti 20 godina. Od 1970 godine bolujem od bubrega i sve su doktorske prognoze bile: još 2 godine, ne može više. Kad su bubrezi 2016 došli do kraja i uključena dijaliza, onda su rekli još 20 godina, minimalno 15. A transplantacija je mačka u džaku: da li će se primiti, koliko će trajati? Par godina pa vadi i ponovo dijaliza.

    Odgovori
  2. Kristijan je poznat kao Minhauzen, laze kako zine, ali je sramota da preko ove bolesne devojke pravi sebi reklamu "dobrotvora" u smisljenoj prevari. Ima decu, kako se Boga ne plasi!?

    Odgovori

Ostavite komentar