HUMAN

Kristijan hoće da DONIRA BUBREG Milici Adamović: Biću jako srećan ako se ona izleči, a ja joj pomognem

Miličina potresna objava dirnula je mnoge

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images/ Antonio Ahel

Bivši zadrugar Kristijan Golubović nedavno je diskvalifikovan iz pomenutog rijalitija, a sada je odlučio da pokaže svoju humanost na delu.

Naime, juče je sve potresla objava devojke Milice Adamović koja je snimila video u kom je rekla da joj je ostalo još malo vremena života i zamolila sve koji mogu da joj pomnognu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, njoj je neophodna transplantacija bubrega, a budući da nema živih rođaka koji bi mogli da joj daju isti, jedino rešenje je operacija u Nemačkoj.

-Nemam mnogo vremena. Ostalo mi je jako malo. Molim sve koji žele dobrovoljno da mi pomognu i koji imaju nultu krvnu grupu i iznad 25 godina da mi se jave – rekla je ona u snimku koji je kasnije podelio i Golubović.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kristijan Kiki Golubovic (@kristijan.krile_official)

-Ja sam nulta pozitivna krvna grupa, ako odgovaram, daću bubreg ovoj devojci – napisao je Kristijan na svom profilu na Instagramu, a sada je potvrdio da je to zaista i mislio.

-Istina je, čekam da me kontaktiraju. To je jedan mlad život koji može da se spasi. Milica je rekla da joj je bitno je donor nulta krvna grupa, sada se čeka tim stručnjaka da vide da li smo kompatibilni i da provere moje zdravstveno stanje. Biću jako srećan ako ona dobije bubreg i izleči se, a ja joj pomognem u tome – rekao je on za Kurir.

-Retko ko zna da sam ja potpisani donator organa u Grčkoj još odavno, kada to nije postojalo u Srbiji. Pošto sada živim ovde, planiram da knjžicu prebacim na VMA. Nikada ne znam šta može da mi se desi, ja ceo život živim zdravo i vodim računa o organima. Ne daj Bože nešto da mi se desi, neka se izleči petoro, šestoro ljudi – zaključio je Golubović za pomenuti medij.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (1)

Ostavite komentar