UŽAS

Đorđe David poslao SRAMNU poruku PODRŠKE takmičaru koji je pevao o klanju Srba: Sadik sve objavio (FOTO)

Skandal koji trese srpsku javnost

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Nedavno je izbio pravi skandal kada su u javnost isplivali snimci na kojima finalista “Zvezda Granda” Sadik Hasanović iz Srebrenika peva o klanju Srba i veliča zločinca Nasera Orića sa kojim je i pozirao.

Mnoge javne ličnosti osudile su ovo, iako je Sadik pokušao da se opravda time da nikoga ne mrzi i da su snimci nastali kada je bio dosta mlađi i sa ocem pevao u grupi “Sateliti”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: YouTube/Printscreen

“Grand” je izdao saopštenje kojim se ogradio od Hasanovića i rekao da ovakve stvari nipošto ne opravdavaju, a sa njima se složio i član žirija popularnog takmičenja, Đorđe David.

Ipak, David je u međuvremenu odlučio da Sadiku pošalje i poruku podrške u kojoj mu govori da je on dobar čovek i okrivljuje medije za lošu sliku koja se o njemu stvara.

Foto: Instagram/Printscreen/sadikhasanovic.official

-Lutko, drži se! Ovo je lud svet! Novinari i mediji jedva čekaju da nekome zagorčaju život. Ti si divno, talenovatno, vaspitano stvorenje! Imaš moju podršku! Neka crknu dušmani u medijima. Ovo slobodno možeš objaviti – napisao mu je Đorđe, a Sadik je poruku objavio na svom profilu na Instagramu.

-Hvala Vam, gospodine Đorđe David, vraćate me u život – napisao je Hasanović uz objavu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. 'Lutko', o cemu ti pricas, nisu mediji pjevali o klanju SRBA, nego Sadik. DA SE NE ZABORAVI: Mirijana Dragicevic (9 godina) - majka male Mire je morala i grob da joj preseli u Republiku Srpsku jer joj ni mrtvoj nisu dali mira, Slobodan Stojanovic (11 godina), 3.879 pobijenih / zaklanih srba na Bozic 1993. u Kravicama o cemu ovaj i pjeva velicajuci monstruma..., preko 8.000 Srba pobijenih u Sarajevu koji je za nas Srbe bio koncentracioni logor (a ne grad pod pod opsadom),... Zato, DJORDJE - 'LUTKO'), samo ucuti i ne okrivljuj medije za ono za sta nisu krivi!

    Odgovori
  2. 'Lutko', o cemu ti pricas, nisu mediji pjevali o klanju SRBA, nego Sadik. DA SE NE ZABORAVI: Mirijana Dragicevic (9 godina) - majka male Mire je morala i grob da joj preseli u Republiku Srpsku jer joj ni mrtvoj nisu dali mira, Slobodan Stojanovic (11 godina), 3.879 pobijenih / zaklanih srba na Bozic 1993. u Kravicama o cemu ovaj i pjeva velicajuci monstruma..., preko 8.000 Srba pobijenih u Sarajevu koji je za nas Srbe bio koncentracioni logor (a ne grad pod pod opsadom),... Zato, DJORDJE - 'LUTKO'), samo ucuti i ne okrivljuj medije za ono za sta nisu krivi!

    Odgovori

Ostavite komentar